Kirjoittajasta ja blogista

Toivon, että blogi saisi välillä kyseenalaistamaan totuttua ja tekemään niitä valintoja, jotka tuovat unelmia lähemmäs.

IMG_6293-2Olen vannoutunut heppatyttö ja onnellinen teekkari, opiskelen kolmatta lukuvuottani tuotantotaloutta Otaniemessä, Aalto-yliopistossa. Olen 21-vuotias ja asun Helsingissä.

Kirjoitan päivistäni koulussa ja otan kuvia vuodenaikojen vaihtumisesta. Unelmoin omasta hevosesta ja karkaan lähes viikottain kotikotiin maalle ja tallille toteamaan, että maatilan ostamiseen ja emäntäelämään kestänee vielä ainakin muutama vuosi. Opiskeluvuosieni aikana muuraan nuoruuteni parhaat muistot kiinni Teekkarikylän punatiileen ja opettelen ymmärtämään maailmaa, kyseenalaistamaan kulutusyhteiskuntanormia ja valitsemaan fiksuja tapoja tehdä bisnestä ja elää.

P2980843-2Eläinten lisäksi tykkään purjehtia kotimerellä ja olla ulkona. Viikkoihin mahtuu sekaisin taidetta ja tiedettä, liikuntajuttuja ja hetkiä ruoanlaitosta leffoihin, lentämättä reissaamisesta ihmissuhteista inspiroitumiseen.

Elämä on keskimäärin innostavaa, ei kovinkaan vakavaa ja välillä siinä saavuttaa jopa hyvän flow’n, jossa takut muistuttaa vaihtoehdoista valita. Takkuflow siis.

Mainokset