Tasa ja paino

Elämä tuntuu tasapainoilulta kaksien asioiden välissä:  kevään ja talven, uskaltamisen ja turvallisen, itsenäisyyden ja tarvitsemisen, toivon ja hyväksymisen. Kuvissa on vielä pakkasta, mutta oikeasti loskaa läiskii askelten alla ja aurinko paistaa sulille kaduille.

PoRa voitti juhlavuoden iloksi hopeaa Akateemisen Kyykän MM-kilpailuissa Hervannassa ja Tampereelle pakeneminen oli kaikin puolin hyvä reissu. Jos on yksi päivä vuodessa vietettävä kylmässä tuulessa kengät märkinä, valitsen haalarikansan ja Kyykkä-lauantain, PoRan reissut on aina ikimuistoisia. Tänään jengi voitti säbäkultaa, ei mikään turha Raittiusseura.

tasa ja paino1

Arki on kokonaisuudessaan superhyvää, ja hetkittäin riemastuttaa miten ihmisiä tupsahtelee ilahduttamaan ja kaiken tasailun ja painoilun välissä kirjoitan vahvoja nelosia fiiliksistä. Esimerkiksi viestintästrategian tekeminen on kivaa ja vaalikevät tulee mun mielestä hyvään vuoteen. Sunnuntaisin istutaan lattialla ja ollaan vaan, ja tiistaina kävin ihailemassa suomenhevosia valkokankaalta, takuuvarma keino muistuttaa itseään siitä, että Otaniemen ulkopuolellakin on kaikkea – unelmia ja Tampere muun muassa.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s