Kirkas taivas ja kaunis maa

P3140526-2P3140525-2

Mitä enemmän jouluja jää taakse, sitä paremmalta osalta juhlaa jouluruoka tuntuu. Joulurauhaa, mummolan pysyvyys ja päiväkirkko keskellä peltoja, mäen päällä valkoisessa puutemppelissä. En saanut montaakaan lahjaa ja se oli ihanaa. Välihetkinä kirjoitin tarinoita menneestä vuodesta ja mietin, että 2019 on Mun Vuosi, täynnä seikkailuita, ei yhtään kiirettä ja miten kaikkein parasta, mitä kesäksi keksisin olisi lähteä ratsastamaan Amerikkaan tai vaeltamaan Norjaan. Jotain unelmia, mitä toteuttaa ennen kuin antaudun täysin oma maatilasettini tielle.

IMG_8191-2

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s