Kohti joulua ja Slush 2018

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Joulukuu ei oo mun lempparikuu, vaikka jouluna maa on niin kaunis ja kuljetaan maailman kautta. Uusia ja vanhoja perinteitä, kuten ilahduttava askartelusavotta, mätileipien tuonti uusille yleisöille ja ratsastustuntien katrillit. Toissa viikolla kävin Tampereella, tuntui kuin reissaisi kauemmaskin vaikka sama pimeys Pirkanmaallakin. Viikonloput on olleet hyviä tunteja, ulkojäitä ja sushia – arki bilistappioita, syksyn ainokainen teatteritunti ja tänään vuoden toinen ja viimeinen tentti, autoregressiivisiä malleja, liukuvia keskiarvoja ja osittaisautokorrelaatiofunktioita. Matikasta ja opiskelusta siis välissä myös hyviä kokemuksia, sopii kiitos kyllä.

Slush on joka vuosi ja opiskelukuplassa sen tapahtuminen ei mene ohi, kaverit on team ja group leadeja, opitaan ja inspiroidutaan. Mäkin tein toisen vuoden perusvapaaehtoisena, kaksi puolen päivät vuoroa ennen tapahtumaa ja siitä palkaksi liput Messariin ja iltatapahtumiin, jos vähän tietää niin pöhinästä saa fiilikset ja innostumiset käteen ja pääsee tekemään rentoja juttuja (kuten printtaamaan badgeja Kampin yläkerrassa) ja juttelemaan uusille ihmisille. Slush ei ollut mun syksyn must mutta sellainen, et tiedostin että sanon kyllä jos tulee oikean ihmisen kanssa puheeksi. Tuli, ja tykkäsin jälleen.

slush20185slush20181slush20183

Joulukuun melankolioista ja tunnemelskoista on ideana orientoitua ens vuoden upeuksiin ja viestintävisioihin, tuntuu että 2019 voi antaa paljon ja haluan saada siitä irti vaikka kaiken. Pysyvin ilo on tosta porukasta jonka kanssa se tullaan kokemaan, alkumaistiaiset on lupaavia. Ja yks kiva juttu myös, Spotifyn 2018 top 100 -listat ilmestyi, ne on mun mielestä parasta data-analyysia so far.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s