Kuuraa ja nousevia kuvaajia

Hurjaa, että kahden viikon päästä koulupäivät on tältä vuodelta ohi. Tai sellaiset viralliset koulupäivät, kiltiksellä varmaan tulee höpötettyä niin kauan kun tyypit pysyy Espoossa eikä karkaa joulunviettoon, ja eipä syksyn koulupäivistä sitä koulunkäyntiä ole sisältänyt kuin ehkä puolet. Mieli alkaa vähän jo kokoamaan yhteen vuotta ja orientoitumaan uuteen, muutamaa marraskuun synkän alun vaalijännitysviikkoa lukuun ottamatta lähes jokaisen vuoden viikon on saanut päättää toteamukseen, että onpas taas ollut kivaa, missään muualla en mieluummin olisi.

Viimeiset puolitoista viikkoa on olleet hetkittäisiä oppimisen hetkiä p-arvojen ja aikasarjatrendien parissa, kaksi elämäni ensimmäistä bilisvoittoa (vielä tuurilla, mut vuoden päästä jo taidolla) ja fiilistelyä, miten kivoja mun ens vuoden hommat saattaa olla. Yhdeksänvuotias minä havahtui hereille ja innostuu käyttöliittymien taakse jäävistä piiloista ja tiedostojen hallinnasta ihan samalla tavalla kuin keppihevostallin nettisivuja väsätessä. Ensi vuoden lopussa mun osaamiskäyrät on nousseet ihan vähintäänkin hokkareilla luistelussa, pallojen pussittamisessa ja Creative Cloudin ohjelmissa, lupaan. Luistimet on teroitettu, ilmassa pakkasta, maassa kuuraa ja pyörässä nastarenkaat.

Kotikotoa löytyi turpaterapiaa vaikka mihin terapiaa edes onnellisessa elämässä tarvitsee. Bussin ikkunasta tuijottaessa ja Otaniemen tähtitaivaan alla sisältä kuuluvien abisitsien välkettä kuunnellessa onni ryntää maisemaan ja jää siihen. Tämän vuodenajan tapahtumia on meidän fuksien Sikajuhlat, PoRan Kinkerit ja Slush, yksi edessä, kaksi takana ja niin kivaa kaikkialla.

Ps. Taannoin hypetetty Alppi-reissuhan peruuntui, mutta nyt kalenterissa on jotain vielä parempaa, kun Skotlanti kutsuu maaliskuussa. Reilipassin osto todo-listalle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s