Flow’ssa

Festarikesä ei ole koskaan ollut sana kuvaamaan mun elämän valoista vuodenaikaa, joten Flow 2018 sai kunnian olla ihka ensimmäinen oikea festivaalikokemukseni. Jo muutaman vuoden ajan elokuun toisen viikonlopun päättävä Suvilahteen paikallistuva someaalto on kutitellut sitä osaa aivoissa, joka synnyttää kuviteltuja tarpeita ostaa ja saada. Puoliksi tiedostamatta olen yrittänyt välttää antamasta periksi identiteetin vuoksi kuluttamiselle, mutta kun hyvät tyypit pyytää mukaan, haluamista harjoittava aivojen palanen ryntäsi samalta seisomalta heittämään eurojaan lauantailippuun.

flowfestival10flowfestival5flowfestival8flowfestival7

Flow oli juuri niin cool kuin sen somepreesensiltä sopi odottaakin. Hyvää ruokaa, musiikkia, toimivat järjestelyt ja maapalloakin oli mietitty mukavan kokonaisvaltaisesti. Olen iloinen, että viimeinkin sain vietyä itseni paikan päälle. Vaikka ilman vertailupohjaa onkin uskaliasta väittää, niin arvaan silti, että Suomen festarikentästä Flow on aika varmasti eniten mun juttu. Yhden päivän lippu lienee myös mukavuudenhalun huomioon ottaen paras mahdollinen hinta-fiilis-suhde laittaa yksiin festareihin.

        flowfestival4  flowfestival3flowfestival9flowfestival1flowfestival11flowfestival2flowfestival12flowfestival13

En mitenkään usko tämän vuoden jäävän mun viimeiseksi Flow’ksi, mietin polkiessani hipsteripäivän päätteeksi Alepa-pyörällä kahdeksan kilometriä kotiin puoli neljältä yöllä. Flow tiivistää aika hyvin, miksi kaikesta peltohaaveilusta huolimatta Helsinki ja kaupunkiarki on myös niin hirveän kivaa aikaa.

Ps. Tajusiko joku ne screeneillä pyörineet Aallon animaatiovideot? Miten liittyivät yhtään millään tavalla yliopistomarkkinointiin?

Osa kuvista (c) Niko tai Atte

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s