Kesäloman viimeinen viikko

Ensimmäistä kertaa elämässäni mulla on ollut kesälomaa opiskelun sijaan, tai oikeastaan sen lisäksi, myös töistä. Neljä viikkoa ilman sen pidempää todo-listaa ovat olleet juuri niin hyviä kuin kuvittelinkin, eikä töiden pariin paluu ensi viikolla kuulosta sekään pahalta. Reissut olivat heti heinäkuun alussa, ja viimeiset viikot on ehtinyt ihmetellä helteitä kotikotona ja lyhyemmillä piipahduksilla mummolassa ja muutamalla mökkiviikonlopulla.

P3060818-3P3060813-3

Reissukohteet toistuivat viime kesästä kohtuullisen samoina, eli purjehdittiin Hangon aurinkoon kisaamaan Regattaan ja sen jälkeen Pohjois-Lappiin ja Norjaan pyörien ja teltan kanssa. Viime vuoden kokemuksella nuo paikat olivat täydet 100% reissun arvoisia, että kohteiden toistaminen tuntui hyvältä vaihtoehdolta tälle kesälle. Oli parasta olla kaksi viikkoa käytännössä vain ulkona, mutta niin on kivaa myös palata kotiin, kaupunkiin ja avata läppäri.

Lomakiireettömyydestä on kiittäminen myös vihdoin ilmoille polkaistua blogin alkua, tässä sitä ollaan. Päivisin on voinut suosiolla pakoilla hellettä kotikodin pohjoisimmassa nurkassa ikkunat auki ja olla koneella edistäen omia ikuisuusprojektejaan. Arkena ruutukiintiö tulee töissä ja koulussa niin huolellisesti täyteen, että motivaatio tarttua omiin läppärijuttuihin on aika pieni.

P3060825-3P3060841-3P3060849-3P3060798-3

Iltaisin olen nauttinut heppakesästä ja naapurin poneista, kävellyt ilta-auringossa lähiteitä ja lähtenyt lähes päivittäin uimaan täällä kesää viettävien kaverien kanssa, ihan niin kuin kaikki kesät ennenkin. Kesäloma on hyvä keksintö.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s