Unelma realisoituu

bloginaloitus

Tänään on 26.7.2018 ja kirjoitan ensimmäistä lausetta blogiin. Yli kuusi ja puoli vuotta sitten, 28.11.2011, olin samoissa puuhissa: ”Tein lauantaina blogin, yritän kirjoittaa ainakin kerran pari per viikko, ratsastustunneista, koirista ja ehkä jostain muustakin joskus.”

Alan luottaa, että tekstien ja kuvien latominen internettiin on se kuuluisa mun juttu, jotta kovasti maailma meitä kehottaa löytämään. Tämä unelma on kypsynyt vuosia ja on aika uskaltaa ja antaa sille mahdollisuus. Tämän tekstin myötä vanha ystäväni Blogspot pääsköön eläkkeelle. Mikäli idea kantaa, syksyllä vastaan tulee kaksi kaunista päivää – toisena keksin tälle näppärän nimen ja toisena menen ja kutsun ihmisiä vierailemaan täällä.

Siispä näin: Tein heinäkuussa blogin, yritän kirjoittaa ainakin kerran pari per viikko, sammakoista kämmenellä, unelmista pelloilla ja teekkariarjesta. Ehkä jostain muustakin joskus, vähintäänkin yritän säännöllisesti muistaa kysyä että heimiksi muka?

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s